Viatge Al País Dels Blancs (Edición En Catalán)

Viatge Al País Dels Blancs (Edición En Catalán)

escrito por Ousman Umar

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Viatge Al País Dels Blancs (Edición En Catalán)

L’odissea d’un jove que va arriscar la seva vida per un futur millor.

Em dic Ousman Umar. Se que vaig neixer un dimarts, no se de quin mes ni de quin any, perque aixo a la meva tribu tant se val. Vaig creixer a la sabana africana. Cada dia caminava set quilometres per anar a l’escola. Tenia una vida feliç i senzilla, fins que un dia mentre jugava vaig veure un avió al cel. Des d’aquell moment vaig voler ser pilot, enginyer, tot menys negre. La curiositat per coneixer el món em va empenyer a comenzar un viatge sense retorn cap al País dels Blancs.

Quan tenia tretze anys vaig travessar el Sàhara a peu i el mar en patera. I vaig veure morir pel camí la majoria dels meus companys de viatge, entre ells el meu millor amic. Al cap de quatre anys d’haver iniciat aquella gesta, vaig llegar finalment a Espanya i, despres de passar uns quants mesos dormint al carrer, una família em va acollir. La primera nit que vaig dormir a casa seva, tot i les comoditats i el benestar que sentia, em vaig posar a plorar com un nen. Per que havia patit tant? Per que tanta lluita? Que havia fet malament?

Ara necessito argumentar aquesta historia, fins que ja no hi hagi mes histories com aquesta per argumentar.

Mas información de Viatge Al País Dels Blancs (Edición En Catalán)

Registro ISBN: 9788417627492

image/svg+xml Categoria: Biografías, Biografías históricas universales, Historia

Autor: Ousman Umar

Editorial: Rosa Dels Vents

Numero de paginas: 224

Año de Publicación: 2019

Lugar de publicación: Es

Encuadernación Original: Tapa Dura

Libros y Audiolibros ilimitados en cualquier dispositivo

Libros y Audiolibros similares a Viatge Al País Dels Blancs (Edición En Catalán)

Batman De Neal Adams (Nº 2)

Durante los años, varios dibujantes han definido el aspecto de Batman, uno de los personajes mucho más icónicos de la…

El Rithmatista

El Rithmatista, novela elegida porThe New York Times Book Review como uno de los diez mejores libros juveniles del año…

El Casanova

«¿Es posible que el hombre al que odio sea de quien me estoy enamorando?» Mi hábito preferido es irritar a…

Un Yanki En La Corte Del Rey Arturo

Mark Twain alcanzó tanta popularidad y popularidad como ningún otro escritor estadounidense había logrado hasta ese instante. Se encuentra dentro…