Explica-M Ho: 101 Preguntes Fetes Per Nens I Nenes Sobre Un Tema Apassionant (Edición En Catalán)

Explica-M Ho: 101 Preguntes Fetes Per Nens I Nenes Sobre Un Tema Apassionant (Edición En Catalán)

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de Explica-M Ho: 101 Preguntes Fetes Per Nens I Nenes Sobre Un Tema Apassionant (Edición En Catalán)

Per tal que la joventut actuï de manera responsable amb el seu cos i en els temes relacionats amb la sexualitat i l’amor és important que tingui a mà la informació des d’aviat. Però, què és el que han de entender els nens i les nenes de primària? Tant com vulguin, diuen els experts. I què volen entender? Això és el que podreu veure per les preguntes que seguidor, i que l’Enseña-m’ho recull. Una àvia pot tenir fills? Una dona es queda embarassada cada vegada que fa sexe? Quants espermatozoides produeixen els homes? Hi ha animals gais? Es pot fer sexe sota l’aigua? Per què es pot perdre un bebè? La imaginació i les ganes de entender no tenen límits. Aquestes són algunes de les preguntes que trobareu en aquest llibre tan voluminós com informatiu i divertit.L’experimentada pedagoga sexual Katharina von der Gathen va treure d’una bústia les preguntes anònimes de l’alumnat de tercer i quart de primària que havia assistit a les seves xerrades sobre el cos, l’amor i la sexualitat. En aquest llibre l’educadora aplega les qüestions més destacades i les respon amb tota la franquesa i la cura necessàries i, sobretot, amb molt de respecte per allò que la mainada vol entender. Anke Kuhl, amb les seves il·lustracions d’estil còmic, interpreta aquestes preguntes amb molt d’humor, intel·ligència i sensibilitat.

Mas información de Explica-M Ho: 101 Preguntes Fetes Per Nens I Nenes Sobre Un Tema Apassionant (Edición En Catalán)

Registro ISBN: 9788416003495

image/svg+xml Categoria: Infantil, Infantil 10 a 12 años, Naturaleza y ciencia

Editorial: Takatuka

Numero de paginas: 216

Año de Publicación: 2016

Lugar de publicación: Es

Encuadernación Original: Tapa Dura

Libros y Audiolibros ilimitados en cualquier dispositivo

Libros y Audiolibros similares a Explica-M Ho: 101 Preguntes Fetes Per Nens I Nenes Sobre Un Tema Apassionant (Edición En Catalán)

Confesiones De Un Bot Ruso

LOS SECRETOS QUE PARTIDOS POLÍTICOS, MULTINACIONALES Y ORGANIZACIONES MUNDIALES NO QUIEREN QUE CONOZCAMOS CONTADOS DESDE DENTRO. ME HE PASADO BASTANTE…

Corazón Solitario

La trágica historia personal de Hans Horn, un muchacho alemán que en tiempos del nazismo se ve envuelto en los…