De Cap Lloc (Edición En Catalán)

De Cap Lloc (Edición En Catalán)

escrito por Julia Navarro

Lee libros sin límites en cualquier dispositivo

Resumen de De Cap Lloc (Edición En Catalán)

Què és més bien difícil?

Morir o matar?

L’Abir Nasr és un adolescent que presencia, impotent, l’assassinat de la seva família durant una missió de l’exèrcit israelià al sud del Líban. Plantat als peus del cadàver de la seva mare i del de la seva germana petita, jura que en perseguirà els culpables fins a la fi dels dies.

Nit rere nit, l’amenaça de l’Abir apareix en els somnis d’en Jacob Baudin, un dels soldats que va participar en l’acció quan feia el servei militar obligatori, i el problema d’haver d’enfrontar-se ha uns enemics que no ha triat el corseca. En Jacob és fill de pares francesos i se sent emigrant a Israel, per això intenta reconciliar-se amb una identitat que li ve donada per la seva condició de jueu.

Després de la tragèdia, l’Abir és acollit per uns familiars a París, on se sent atrapat entre dos mons irreconciliables. D’una banda, el nucli familiar asfixiant i, de l’altra, la societat oberta que li ofereix llibertat i que encarnen dues joves: la seva cosina Noura, que es revolta contra les imposicions de l’integrisme religiós del seu pare, i la Marion, una adolescent preciosa i vitalista, de la qual s’enamora obsessivament.

De cap lloc és un viatge als confins de la consciència per part de dos homes que es veuen obligats a viure d’acord amb unes identitats que no han triat i de les quals és complicat huír. Les parras de tots dos es tornen a encreuar al cap dels anys a Brussel·les sota el fum de les bombes amb què el Cercle, una organització islamista, sembra el terror al cor d’Europa.

Una història que enfonsa les arrels en la naturalesa humana i en les seves ombres i llums. Una novel·la vibrant de Julia Navarro que ens invita a reflexionar sobre les certeses que tenim.

Mas información de De Cap Lloc (Edición En Catalán)

Registro ISBN: 9788418033155

image/svg+xml Categoria: Literatura en catalán, Literatura en otros idiomas, Narrativa en catalán

Autor: Julia Navarro

Editorial: Rosa Dels Vents

Numero de paginas: 416

Año de Publicación: 2021

Lugar de publicación: Es

Encuadernación Original: Tapa Dura

Libros y Audiolibros ilimitados en cualquier dispositivo

Libros y Audiolibros similares a De Cap Lloc (Edición En Catalán)

Elétrico 28

Elétrico 28

¡Apresúrate! ¡Súbete! El Elétrico 28 te espera. En Lisboa, subir al Elétrico 28 no es subirse a un tranvía cualquiera….

El Poder De Los Arcángeles

Reciba la sabiduría y la fuerza de ~ EL PODER DE LOS ARCÁNGELES ~ Es importante recibir contestación a nuestras…

La Cabrera: Casa De Carnes

La Cabrera: Casa De Carnes

Argentina es el país de la carne y La Cabrera es el lugar para degustarla. Gastón Riveira, su fundador, comparte…

La Celestina (Clasicos)

Una obra esencial de la literatura española que representa un terminado y crítico análisis de la sociedad de la época.Dos…

Maximum Bleach 2

IchigoKurosakino es un eronormal y corriente… puede ver ritusy tiene un contacto innato con el sallaprovecho tras conocer a un…